Produktový
a interiérový design

Kompletní redesign bytu

Interiérový design

  • Postupný redesign bytu v Ostravě - Třebovicích byl zakončen hostovským pokojem s pracovnou. Změnou prošla ložnice, obývací pokoj, kuchyň, koupelna a vstupní část. Díky tomu je celý byt propojen jednotným stylem kombinující moderní, klasické a původní prvky. Dle návrhu realizovala firma Tauer Habitat. Postupný redesign bytu v Ostravě - Třebovicích byl zakončen hostovským pokojem s pracovnou. Změnou prošla ložnice, obývací pokoj, kuchyň, koupelna a vstupní část. Díky tomu je celý byt propojen jednotným stylem kombinující moderní, klasické a původní prvky. Dle návrhu realizovala firma Tauer Habitat.
  • Hostovský pokoj s pracovnou. V jednom nábytkovém bloku je umístěná TV komoda, šatní skříň a knihovna s navazujícím pracovním stolem. Hostovský pokoj s pracovnou. V jednom nábytkovém bloku je umístěná TV komoda, šatní skříň a knihovna s navazujícím pracovním stolem.
  • Při redesignu ložnice se krom nové podlahy řešily hlavě úložné prostory. Při redesignu ložnice se krom nové podlahy řešily hlavě úložné prostory.
  • Místo původních skříní vznikla šatna, která původní prostor opticky ani pocitově nezmenšuje. Součástí šatny je i navazující skříň za dveřmi. Za posuvnými dveřmi šatny je regálový systém od podlahy po strop. Místo původních skříní vznikla šatna, která původní prostor opticky ani pocitově nezmenšuje. Součástí šatny je i navazující skříň za dveřmi. Za posuvnými dveřmi šatny je regálový systém od podlahy po strop.
  • Postel a kosmetický stolík z masivu zůstaly původní. Doplnily je nové prvky - TV blok a závěsné světlo. Postel a kosmetický stolík z masivu zůstaly původní. Doplnily je nové prvky - TV blok a závěsné světlo.
  • Před ložnicí proběhl redesign obývacího pokoje, kuchyně, vchodu a koupelny. Před ložnicí proběhl redesign obývacího pokoje, kuchyně, vchodu a koupelny.
  • U TV sestavy se využily korpusy původních skříněk ze kterých se vyskládala nová kompozice. Korpusy se opláštily novým materiálem a doplnily o nové prvky jako zádová deska s bio krbem. U TV sestavy se využily korpusy původních skříněk ze kterých se vyskládala nová kompozice. Korpusy se opláštily novým materiálem a doplnily o nové prvky jako zádová deska s bio krbem.
  • Dalším novým prvkem jsou pódia a galerie pro rodinné fotografie. Dalším novým prvkem jsou pódia a galerie pro rodinné fotografie.
  • Mezi dveřmi je dvojice knihoven. Ta napravo je místo původních nevyužívaných dveří na chodbu. Levá knihovna má podobný tvar, ale menší hloubku. Slouží spíše jako bar. Mezi dveřmi je dvojice knihoven. Ta napravo je místo původních nevyužívaných dveří na chodbu. Levá knihovna má podobný tvar, ale menší hloubku. Slouží spíše jako bar.
  • Originální konferenční stolek navazuje detailem ( protažená noha skrz horní desku ) na kuchyňský stůl. Jídelní stůl v masivu zůstal původní, bude sloužit ještě dlouho. Originální konferenční stolek navazuje detailem ( protažená noha skrz horní desku ) na kuchyňský stůl. Jídelní stůl v masivu zůstal původní, bude sloužit ještě dlouho.
  • Knihovna je místo původních nevyužívaných dveří - pohled z chodby na obývací pokoj. Záda knihovny jsou z průhledného červeného plexi, které z části propouští světlo do chodby a vytváří tam světelnou atmosféru. Knihovna je místo původních nevyužívaných dveří - pohled z chodby na obývací pokoj. Záda knihovny jsou z průhledného červeného plexi, které z části propouští světlo do chodby a vytváří tam světelnou atmosféru.
  • Nová kuchyň má trochu jinou dispozici než měla předešlá. Místnost je tak vzdušnější. Podlaha zůstala původní. Materiálem a barevností navazuje na předsíň. Nová kuchyň má trochu jinou dispozici než měla předešlá. Místnost je tak vzdušnější. Podlaha zůstala původní. Materiálem a barevností navazuje na předsíň.
  • Přáním bylo vyřešit propojení dveří do spižírny s novou kuchyní. Původní dveře se odstranily a vstup do spižírny je nyní skrz dvířka vysokých skříní. Přáním bylo vyřešit propojení dveří do spižírny s novou kuchyní. Původní dveře se odstranily a vstup do spižírny je nyní skrz dvířka vysokých skříní.
  • Jídelní stůl s originálním detailem průniku nohy skrz desku. Druhá silnější noha u zdi má v sobě úložný prostor. Jídelní stůl s originálním detailem průniku nohy skrz desku. Druhá silnější noha u zdi má v sobě úložný prostor.
  • Předsíňová sestava ve stejné materiálové kombinaci jako kuchyň. Jednotlivé úložné prostory jsou sjednocené v obvodovém rámu. Předsíňová sestava ve stejné materiálové kombinaci jako kuchyň. Jednotlivé úložné prostory jsou sjednocené v obvodovém rámu.
Zpět