Produktový
a interiérový design

Obývací pokoj a předsíň

Interiérový design

  • Postupná realizace RD v Bohumíně. V obývacím pokoji je nová knihovna okolo původní, ale zachovalé sedačky. Knihovna navazuje na vysokou skříň kuchyně. Hloubka knihovny se zmenšuje, aby se prostor opticky nezaplnil. Vysoká skříň se stolem, oranžové zádové sklo a druhé horní bílé skříňky nově doplnily stávající kuchyň dodanou developerem. Kuchyň tak získala více úložného prostoru a pěkně se propojila s obývacím pokojem. Postupná realizace RD v Bohumíně. V obývacím pokoji je nová knihovna okolo původní, ale zachovalé sedačky. Knihovna navazuje na vysokou skříň kuchyně. Hloubka knihovny se zmenšuje, aby se prostor opticky nezaplnil. Vysoká skříň se stolem, oranžové zádové sklo a druhé horní bílé skříňky nově doplnily stávající kuchyň dodanou developerem. Kuchyň tak získala více úložného prostoru a pěkně se propojila s obývacím pokojem.
  • Jídelní stůl má vtipnou vychytávku. V případě nutnosti je možné jej vysunout z hloubky vysoké skříně a získat tak další dvě jídelní místa. Jídelní stůl má vtipnou vychytávku. V případě nutnosti je možné jej vysunout z hloubky vysoké skříně a získat tak další dvě jídelní místa.
  • Dále přibyl policovo-barový segment pod schody do horního patra. Hlavní prvek obývacího pokoje – krb s TV komodou byl realizován minulý rok. Dále přibyl policovo-barový segment pod schody do horního patra. Hlavní prvek obývacího pokoje – krb s TV komodou byl realizován minulý rok.
  • Tvar krbového tělesa vychází z umístění komínového otvoru ve středu zdi a přání zachovat co nejvíce původního kamenného obkladu s ohledem na umístěné televize (resp. elektrických zásuvek). Abychom nezúžili průchod na schodiště, je pravá strana skříňky sešikmená. Tvar krbového tělesa vychází z umístění komínového otvoru ve středu zdi a přání zachovat co nejvíce původního kamenného obkladu s ohledem na umístěné televize (resp. elektrických zásuvek). Abychom nezúžili průchod na schodiště, je pravá strana skříňky sešikmená.
  • Vchodový blok v sobě ukrývá úložné prostory, botník, přístup pro uzávěr vody a jističe. Díky otevřeným barevným nikám a bílé barvě nepůsobí mohutně. Dle návrhu realizovala firma Tauer Habitat. Vchodový blok v sobě ukrývá úložné prostory, botník, přístup pro uzávěr vody a jističe. Díky otevřeným barevným nikám a bílé barvě nepůsobí mohutně. Dle návrhu realizovala firma Tauer Habitat.
Zpět